MENU
Головна » 2019 » Вересень » 5 » Тренінг для суб'єктів пробації щодо негативного впливу наркотиків
11:01
Тренінг для суб'єктів пробації щодо негативного впливу наркотиків

     Наркотичний вплив – обширне питання, яке несе масу негативу для систем організму. Не розуміння конкретної шкоди наркотиків – основна причина такої кількості наркозалежних.

       Днями для осіб, які перебувають на обліку Чорнобаївського районного сектору пробації працівником Драбівського бюро правової допомоги Інною Копійкою спільно з інспектором Ярославою Швиденко проведено тренінг з питань профілактики та запобігання вживанню наркотиків.

         У неформальній атмосфері присутні мали змогу обговорити питання шкідливого впливу наркотиків та алкоголю на організм людини. Виконуючи різноманітні вправи та завдання, учасники тренінгу з’ясували негативні наслідки від вживання отруйних речовин не тільки на фізичний стану людини, але й на духовний в цілому, разом відшукували шляхи позбавлення від негативних звичок.

        Також Інна Копійка провела анкетування засуджених щодо переваг здорового способу життя, пошуку ресурсів кожного на шляху до відмови від алкоголю та наркотиків.

      Спілкування під час тренінгу було дуже насиченим, деякі питання, що обговорювалися, викликали активну дискусію між учасниками. По закінченню заходу клієнти пробації отримали роздатковий матеріал за тематикою тренінгу та інформаційні буклети системи БПД та правопросвітницького проекту “Я маю право!”.

Переглядів: 214 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0