MENU
Головна » 2016 » Березень » 30 » Обмін досвідом
14:44
Обмін досвідом

Відповідно до вимог квартального плану 2016 року, на базі Золотоніського місцевого центру з надання БВПД, 25 березня 2016 року проведено спільну робочу зустріч на тему: “Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності місцевих центрів з надання БВПД”. Учасниками робочої зустрічі були працівники Золотоніського місцевого центру та Смілянського місцевого центру з надання БВПД .

Метою робочої зустріч стало обговорення актуальних питань надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, обмін досвідом та швидке реагування на нестандартні випадки, які виникають у процесі надання БВПД.

Завданням робочої зустрічі стало: поширення отриманого досвіду в організації роботи по всім напрямках діяльності центру, підвищення рівня знань в цивільному процесі, узагальнення навиків, досягнень, кращих практик, інноваційних підходів, налагодження діалогу для спільного вирішення проблемних питань, формування рекомендації щодо механізму ефективної, подальшої співпраці, варіанти вирішення спільних цілей та завдань у системі БВПД.

Колегами також обговорено й специфіку роботи з проблемними клієнтами центру, шляхи розв'язання тих чи інших конфліктних ситуацій, що виникають під час спілкування із такими клієнтами.

Після зустрічі працівники обох центрів висловили єдину думку, що проведення даних заходів є позитивним досвідом, шлях для знайомства та тіснішого спілкування, адже всі виконують спільну функцію — допомога населенню для ефективного захисту їхніх порушених прав.

 

Переглядів: 420 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0