MENU
Головна » 2019 » Вересень » 2 » НА ЗОЛОТОНІЩИНІ ДЛЯ КЛІЄНТІВ ПРОБАЦІЇ ПРОВЕДЕНО ТРЕНІНГ «ДУМКИ, ЕМОЦІЇ ТА ДІЇ»
16:06
НА ЗОЛОТОНІЩИНІ ДЛЯ КЛІЄНТІВ ПРОБАЦІЇ ПРОВЕДЕНО ТРЕНІНГ «ДУМКИ, ЕМОЦІЇ ТА ДІЇ»

 

  Думки матеріальні. І та енергія, яка утворюється за допомогою думки, має велику силу. Саме тому спосіб життя, успіх, здоров`я, щастя, радість залежить від якості мислення та вміння ним керувати. Про це йшлося у вступній частині тренінгу «Думки, емоції та дії», який було проведено 22 серпня для клієнтів пробації Золотоніщини.
    
Спільно з тренерами: Наталією Скибою та Юлією Фроловою, засуджені вчились «ловити» думку та прогнозувати відповідну реакцію. Заняття відбувалось у формі обговорення запропонованих ситуацій, учасники активно брали участь та ділились своїми напрацюваннями під час практичних завдань.
       Всі життєві ситуації, навколишнє оточення - це ніщо інше як матеріалізація власних думок. Емоційні переживання сформовані не так подіями і вчинками інших, скільки нашими переконаннями та внутрішніми інтерпретаціями цих ситуацій. Але не кожна людина усвідомлює вплив думок на дії, вчинки та самопочуття та у якому напрямку варто рухатись. Адже, зазвичай, у своїх невдачах ми звинувачуємо оточуючих, рідних, долю чи то карму...тільки не себе. Насправді ж, важливо навчитись спостерігати і правильно розпізнавати свої думки та реакції, і тоді поведінка стане наслідком обдуманих рішень, а не умов середовища, сформує нашу свободу вибору та дасть владу керувати власним життям, а не піддаватись інстинктам.
        І по завершенню заняття, для кожного з присутніх відомий вислів: «Посієш думку – пожнеш вчинок. Посієш вчинок – пожнеш звичку. Посієш звичку – пожнеш долю» - набув нового, більш усвідомленого значення.

Золотоніський МРВ
філії Центру пробації
в Черкаській області

 

 

Переглядів: 172 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0