MENU
Головна » 2019 » Липень » 31 » Фахівці місцевого центру та бюро правової допомоги провели вуличні акції до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми
14:52
Фахівці місцевого центру та бюро правової допомоги провели вуличні акції до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Ця діяльність є найшвидше зростаючою кримінальною діяльністю у світі. За оцінками Міжнародного центру із запобігання злочинності ООН, щорічний грошовий обсяг за даний транснаціональний злочин становить 30 мільярдів доларів на рік, що робить його другим за величиною після торгівлі наркотиками.

         Ця проблема може торкнутися кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу.

         З нагоди відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми 30-го липня в містах Золотоноша, Канів та смт. Чорнобай пройшли вуличні акції та інформаційні заходи, завданням яких є нагадування про актуальність проблеми торгівлі людьми, наслідки сучасного рабства, а також необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, наданні допомоги потерпілим.

         З перехожими було проведено роз’яснювальну роботу, надано інформаційні матеріали, у яких можна знайти контактні дані тих установ та організацій, які можуть захистити та куди звертатися у випадку потрапляння у скрутну ситуацію.

         Разом з фахівцями БПД участь у акціях взяли представники з сектору молоді та спорту Золотоніського міськвиконкому, Чорнобаївського районного сектору пробації, члени Молодіжної ради м. Золотоноша та активна молодь міста.

Переглядів: 127 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0