MENU
Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Розпочався набір другої сотні Програми «Адвокат майбутнього»
10:07
Розпочався набір другої сотні Програми «Адвокат майбутнього»

Від сьогодні, 3 жовтня, розпочався набір учасників на другий сезон Програми «Адвокат Майбутнього» – першої всеукраїнської програми професійного розвитку адвокатів, спрямованої на підвищення якості правничої допомоги, ефективного впровадження реформ у сфері правосуддя та розвитку юридичної спільноти в Україні.

Програма готує Адвокатів Майбутнього – професіоналів, які готові надавати правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у сфері правосуддя та лідерами у професійній спільноті.

Навчання складається з чотирьох модулів, які охоплюють найважливіші теми у роботі адвоката – робота з клієнтом, взаємодія з колегами – процесуальними опонентами в суді, комунікація у юридичному співтоваристві, також зв’язки з громадськістю та медіа та багато іншого!

Учасниками Програми можуть стати адвокати з усієї України, які здійснюють активну громадську діяльність, залучені до процесів вдосконалення надання правничої допомоги, мають власне бачення та ідеї щодо реформ у сфері правосуддя й готові працювати над вдосконаленням правової системи країни.

Відбір учасників проводитиметься шляхом анкетування та, за необхідності, особистого інтерв’ю. Для того, щоб стати учасником Програми, необхідно заповнити Анкету. Перед заповненням анкети, ознайомтеся з Переліком ЗапитаньУмовами ПрограмиПравилами участі у Програмі, та Рекомендаціями щодо заповнення анкет.

Заявки для участі приймаються з 3 до 29 жовтня 2017 року включно. Старт навчання заплановано на грудень 2017 року та відбудеться у Києві.

Програма «Адвокат Майбутнього» реалізується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти. Програма «Адвокат Майбутнього» була розроблена протягом 2016-2017 років за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» з експертним внеском Канадської асоціації юристів. Погляди учасників та експертів Програми не обов’язково збігаються з офіційною позицією партнерів Програми «Адвокат Майбутнього».

Усю інформацію про програму шукайте на її сайті: http://tomorrowslawyer.org/

Переглядів: 338 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0