MENU
Головна » 2016 » Листопад » 21

Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій» від 17 липня 2015 року № 652- VIII внесено зміни до ст. 133 Податкового кодексу України (далі - Кодекс), згідно яких переглянуто вимоги, яким має відповідати неприбуткове підприємство, установа, організація (далі - неприбуткова організація). Зазначеною статтею Кодексу передбачено, що установчі документи неприбуткової організації мають містити заборону розподілу отриманих доходів (прибутків) або їх частини серед засновників (учасників), членів такої організації, працівників (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску), членів органів управління та інших пов’язаних з ними осіб. Також установчі документи неприбуткової організації мають передбачати передачу активів одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зарахування до доходу бюджет)' у разі припинення юридичної особи (у результаті її ліквідації, злиття, по ... Читати далі »

Переглядів: 319 | Додав: Admin | Дата: 21.11.2016 | Коментарі (0)

Адміністративний збір за державну реєстрацію змін до установчих документів, пов’язаних із приведенням у відповідність до законодавства у визначений строк,  не справляється.
Реєстрація громадських формувань в межах Черкаської області здійснюється Головним територіальним управлінням юстиції у Черкаській області. Для надання консультацій працює гаряча телефонна лінія за номером 54-08-29, часи прийому з 9.00 до 18.00 без перерви на обід. 

Прийом та видачу документів здійснюють центри надання адміністративних послуг та Золотоніський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: м. Золотоноша, вул. Новоселівська, 1, офіс 17, тел. 2-35-83.

Переглядів: 241 | Додав: Admin | Дата: 21.11.2016 | Коментарі (0)